Over het kantoor

Praten in plaats van procederen

Eerstmediation.nl is een bijzonder Mediation & Advocatenkantoor. Een kantoor dat niet procedeert. Eerstmediation.nl is in 2016 opgericht door Rianne Hillenaar-Cöp. Zij is naast mediator ook advocaat. Na ruim 20 jaar procederen is Rianne tot de overtuiging gekomen dat mediation als methode van conflictoplossing verreweg de voorkeur verdient. Rianne treedt uitsluitend op als mediator-advocaat voor twee partijen.

Familierecht en Arbeidsrecht

U kunt bij Eerstmediation.nl uitsluitend terecht voor zaken op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht. Met deze rechtsgebieden staat Rianne Hillenaar-Cöp in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op elk geregistreerd rechtsgebied.

Rianne Hillenaar-Cöp

Meer informatie over de professionele achtergrond van Rianne leest u in haar  Curriculum Vitae  en wat uitgebreider op haar  linkedinpagina. Rianne is getrouwd en moeder van drie studerende kinderen.

Algemene voorwaarden en privacystatement
MfN-regels
Kantoorklachtenregeling

Lidmaatschappen

mfnregister
mfam
advocatenorde
nvvma
rechtsbijstand
verenigingvoorarbeidsrecht

KVK Nummer

64700976

BTW-ID

NL001896114B63

Bankrekening

NL23 RABO 0307 8099 35
t.n.v. Eerstmediation.nl te Cuijk